Hvis en Snapchat-Memory er vigtig, bør du ikke nøjes med at se den i appen. En tredjepartsguide bemærker, at Memories er knyttet til Snapchat-kontoen, så du kan miste adgangen til dem, hvis du mister kontoAdgangen. Den anbefaler derfor at gemme en ekstra kopi uden for Snapchat. Læs advarslen om kontoAdgang.

Følg denne rækkefølge:

  1. Gem Snaps og Stories i Memories.
  2. Kontrollér, at Backup Progress viser Complete.
  3. Opret en separat kopi med Snapchats My Data-eksport.
  4. Beskyt private Snaps uden at miste adgangskoden.

Opret et uafhængigt arkiv over det offentlige sociale indhold, du administrerer på understøttede netværk. SocialGuardian bruger et offentligt brugernavn i stedet for en adgangskode og arkiverer opslag, Stories og videoer. Begynd at gemme dit offentlige indhold

Gem nye Snaps, Stories og Kamerarulle-elementer korrekt

Gem en hel Story i Memories

  1. Tryk på din Bitmoji eller Story-ikonet øverst for at åbne My Account.
  2. Tryk på download-ikonet ved siden af Story'en.

Dette er Snapchats vej til at gemme en hel Story i Memories. Se Snapchats vejledning til Stories.

Sådan gemmer du kun én Snap fra en Story:

  1. Tryk på din Bitmoji eller Story-ikonet øverst for at åbne My Account.
  2. Tryk på Story-ikonet for at se den.
  3. Tryk og hold på den Snap, du vil gemme.
  4. Tryk på Save Snap.

Snapchat beskriver denne metode til enkelte Snaps. Hvis du deltager i en andens Story, siger Snapchat, at du kun kan gemme de Snaps, du selv har tilføjet. Læs om begrænsningen for ejerskab.

Gem en ny Snap

Opret en Snap, og tryk derefter på download-ikonet nederst for at gemme den i Memories. Snapchats vejledning til at gemme Snaps beskriver dette trin.

Gem fremtidige Snaps i Memories og Kamerarulle

Snapchats indstilling Save Button lader dig vælge, hvor Snaps gemmes:

  1. Åbn My Account.
  2. Tryk på tandhjulsikonet for at åbne Settings.
  3. Rul til App & Privacy, og tryk på My App.
  4. Under Customize My App skal du trykke på Memories.
  5. Tryk på Save Button.
  6. Vælg Memories, Memories & Camera Roll eller Camera Roll.

Se Snapchats vejledning til Save Button. Snapchat siger også, at Kamerarulle-medier ikke sikkerhedskopieres til Memories. Se Snapchats vejledning om sikkerhedskopiering.

Slå automatisk lagring af Stories og Smart Backup til

Aktivér Auto-Save My Story Snaps

  1. Tryk på tandhjulsikonet i My Account for at åbne Settings.
  2. Rul til App & Privacy, og tryk på My App.
  3. Under Customize My App skal du trykke på Memories.
  4. Tryk på Auto-Save My Story Snaps.

Snapchats aktuelle vej gemmer nye My Story Snaps i Memories efter denne indstilling.

Aktivér Smart Backup

  1. Tryk på tandhjulsikonet i My Account for at åbne Settings.
  2. Rul til App & Privacy, og tryk på My App.
  3. Tryk på Memories.
  4. Slå Smart Backup til.

Når Smart Backup er aktiveret, siger Snapchat, at dine Memories kan blive sikkerhedskopieret via mobildata, når Wi-Fi ikke er tilgængeligt. Læs Snapchats vejledning om Smart Backup.

Hvis du også administrerer offentlige profiler på Instagram, TikTok, YouTube, X, Facebook, LinkedIn, Twitch eller Pinterest, udfører SocialGuardian daglige automatiske sikkerhedskopier og administrerer flere profiler i ét dashboard. Opret dit arkiv

Kontrollér, at Memories er sikkerhedskopieret helt

Udfør denne kontrol, før du logger ud, skifter enhed eller afinstallerer Snapchat:

  1. Tryk på tandhjulsikonet i My Account for at åbne Settings.
  2. Rul til Apps & Privacy, og tryk på My App.
  3. Under Customize My App skal du trykke på Memories.
  4. Kontrollér, at Backup Progress viser Complete.

Snapchats kontroltrin viser, hvilken status du skal se efter.

Hvis Backup Progress viser “# Snaps Remaining” eller “No Network Connection”, er Memories ikke sikkerhedskopieret helt. Snapchat anbefaler, at du bruger en god mobilforbindelse eller opretter forbindelse til Wi-Fi. Se vejledningen til fejlfinding.

Et sikkerhedskopieringsikon på en Snap eller Story i Memories betyder, at elementet endnu ikke er sikkerhedskopieret. Snapchat siger også, at mistede Memories, som ikke blev sikkerhedskopieret korrekt, ikke kan gendannes. Læs Snapchats advarsel.

Download alle Memories med Snapchat My Data

Hvis du vil have en uafhængig kopi, du selv kontrollerer, kan du anmode om en Memories-eksport via Snapchats My Data-flow.

Anmod om eksporten

  1. Log ind på accounts.snapchat.com, eller åbn Snapchat Settings, og vælg My Data.
  2. Klik på My Data.
  3. Vælg de data, du vil have med.
  4. Under Select data to include skal du aktivere Export your Memories.
  5. Klik på Request Only Memories.
  6. Vælg datointervallet.
  7. Bekræft e-mailadressen til notifikationer.
  8. Klik på Submit.

Snapchats vejledning til My Data beskriver anmodningen og muligheden for kun at eksportere Memories. En bredere Download My Data-fil kan indeholde Snap History, Saved Chat History, Memories, Friends, Location og Search History. Se de tilgængelige kategorier.

Snapchat siger, at downloadet kommer som en ZIP-fil. Behandlingstiden afhænger af downloadets størrelse. Snapchat bestræber sig på at levere data inden for 7 dage, men store downloads kan tage længere tid. Læs bemærkningen om behandlingstid.

Download Memories fra ZIP-filen

  1. Brug linket i e-mailen, når eksporten er klar, eller åbn de seneste eksporter.
  2. Vælg See exports.
  3. Vælg Download.
  4. Pak ZIP-filen ud.
  5. Åbn index.html i en browser.
  6. Vælg Memories i navigationen til venstre.
  7. Download enkelte Memories eller dem alle på én gang.

Snapchat beskriver disse trin efter download.

Beskyt private Snaps uden at miste adgangskoden

My Eyes Only er et adgangskodebeskyttet område til Snaps og Stories, der flyttes fra Memories. Du skal bruge adgangskoden til My Eyes Only for at se dem, og Team Snapchat kan ikke hjælpe med at gendanne dem, hvis du glemmer adgangskoden. Læs Snapchats vejledning om My Eyes Only.

Kun foto-Snaps og video-Snaps på under 10 sekunder kan flyttes til My Eyes Only. Se begrænsningen for indhold.

Første gang du konfigurerer funktionen, er trinnene forskellige afhængigt af platformen.

iOS

  1. Stryg op fra Camera Screen for at åbne Memories.
  2. Tryk og hold på en Snap, tryk på More, og tryk derefter på Hide Snap (My Eyes Only).
  3. Tryk på Quick Setup.
  4. Vælg en adgangskode på 4 cifre, og indtast den igen for at bekræfte.
  5. Tryk på Continue og derefter Finish.

Snapchats trin til iOS beskriver denne proces.

Android

  1. Stryg op fra Camera Screen for at åbne Memories.
  2. Tryk og hold på en Snap, og tryk derefter på Hide.
  3. Tryk på Quick Setup.
  4. Vælg en adgangskode på 4 cifre, og indtast den igen for at bekræfte.
  5. Tryk på Continue og derefter Finish.

Snapchats trin til Android beskriver denne proces.

En gentagelig tjekliste til at bevare Snapchat-indhold

Brug denne rækkefølge, hver gang du tilføjer vigtigt indhold:

  1. Gem nye Snaps med download-ikonet, og gem hele Stories med Story-download-ikonet. Gennemgå metoderne til at gemme.
  2. Slå Auto-Save My Story Snaps og Smart Backup til. Gennemgå indstillingerne og Smart Backup-funktionen.
  3. Kontrollér Backup Progress, indtil den viser Complete. Gennemgå Snapchats kontrolregel.
  4. Anmod om en My Data-eksport, der kun indeholder Memories, og download de resulterende filer. Gennemgå eksportforløbet.
  5. Opbevar adgangskoden til My Eyes Only sikkert, hvis du bruger det private område. Læs advarslen om adgangskoden.

For andre offentlige sociale profiler siger SocialGuardian, at tjenesten gemmer en uafhængig kopi, udfører daglige automatiske sikkerhedskopier, understøtter flere profiler i ét dashboard og lader brugere eksportere hele deres arkiv når som helst. Se, hvordan arkivet fungerer.

Lad ikke dine offentlige opslag, Stories, videoer, billedtekster og metadata ligge ét sted. SocialGuardian sikkerhedskopierer understøttede sociale profiler dagligt og opbevarer et uafhængigt arkiv, der kan eksporteres. Begynd at opbygge dit arkiv