Якщо Snapchat Memory важлива, не обмежуйтеся переглядом у застосунку. Сторонній гід зазначає, що Memories пов’язані з обліковим записом Snapchat, тому втрата доступу до нього може зробити їх недоступними; він радить зберігати другу копію за межами Snapchat. Прочитайте попередження про доступ до облікового запису.
Дотримуйтеся такого порядку:
- Збережіть Snaps і Stories у Memories.
- Переконайтеся, що в Backup Progress указано Complete.
- Створіть окрему копію за допомогою експорту Snapchat My Data.
- Захистіть приватні Snaps і не втрачайте код доступу.
Створіть незалежний архів публічного соціального контенту, яким ви керуєте в підтримуваних мережах. SocialGuardian використовує публічне ім’я користувача, а не пароль, і архівує публікації, Stories та відео. Почніть зберігати свій публічний контент
Як правильно зберігати нові Snaps, Stories і матеріали з Camera Roll
Збереження всієї Story у Memories
- Торкніться свого Bitmoji або значка Story угорі, щоб відкрити My Account.
- Торкніться значка завантаження поруч зі Story.
Це шлях Snapchat для збереження всієї Story у Memories. Перегляньте інструкції Snapchat щодо Stories.
Щоб зберегти лише один Snap зі Story:
- Торкніться свого Bitmoji або значка Story угорі, щоб відкрити My Account.
- Торкніться значка Story, щоб переглянути її.
- Натисніть і утримуйте Snap, який хочете зберегти.
- Торкніться Save Snap.
Snapchat описує цей шлях для окремого Snap. Якщо ви берете участь у чужій Story, Snapchat зазначає, що можна зберігати лише Snaps, які ви додали. Прочитайте про обмеження щодо власності.
Збереження нового Snap
Створіть Snap, а потім торкніться значка завантаження внизу, щоб зберегти його в Memories. Інструкція Snapchat щодо збереження описує цей крок.
Збереження майбутніх Snaps у Memories і Camera Roll
Налаштування Save Button у Snapchat дає змогу вибрати, куди зберігати Snaps:
- Відкрийте My Account.
- Торкніться значка шестерні, щоб відкрити Settings.
- Прокрутіть до App & Privacy і торкніться My App.
- У розділі Customize My App торкніться Memories.
- Торкніться Save Button.
- Виберіть Memories, Memories & Camera Roll або Camera Roll.
Перегляньте інструкції Snapchat щодо Save Button. Snapchat також зазначає, що не створює резервні копії матеріалів із Camera Roll у Memories. Перевірте рекомендації Snapchat щодо резервного копіювання.
Увімкнення автоматичного збереження Stories і Smart Backup
Увімкнення Auto-Save My Story Snaps
- У My Account торкніться значка шестерні, щоб відкрити Settings.
- Прокрутіть до App & Privacy і торкніться My App.
- У розділі Customize My App торкніться Memories.
- Торкніться Auto-Save My Story Snaps.
Актуальний шлях до автоматичного збереження в Snapchat дає змогу новим Snaps із My Story потрапляти до Memories відповідно до цього налаштування.
Увімкнення Smart Backup
- У My Account торкніться значка шестерні, щоб відкрити Settings.
- Прокрутіть до App & Privacy і торкніться My App.
- Торкніться Memories.
- Увімкніть Smart Backup.
Коли Smart Backup увімкнено, Snapchat зазначає, що Memories можуть зберігатися через мобільний інтернет, якщо Wi-Fi недоступний. Прочитайте рекомендації Snapchat щодо Smart Backup.
Якщо ви також керуєте публічними профілями в Instagram, TikTok, YouTube, X, Facebook, LinkedIn, Twitch або Pinterest, SocialGuardian щодня автоматично створює резервні копії та дає змогу керувати кількома профілями на одній інформаційній панелі. Налаштуйте свій архів
Перевірка повного резервного копіювання Memories
Виконайте цю перевірку перед виходом із Snapchat, переходом на інший пристрій або видаленням застосунку:
- У My Account торкніться значка шестерні, щоб відкрити Settings.
- Прокрутіть до Apps & Privacy і торкніться My App.
- У розділі Customize My App торкніться Memories.
- Переконайтеся, що в Backup Progress указано Complete.
Кроки перевірки Snapchat показують, який статус потрібно знайти.
Якщо в Backup Progress указано “# Snaps Remaining” або “No Network Connection”, Memories скопійовано не повністю. Snapchat радить скористатися якісним мобільним зв’язком або підключитися до Wi-Fi. Перегляньте рекомендації з усунення проблем.
Значок резервної копії на Snap або Story у Memories означає, що цей елемент ще не скопійовано. Snapchat також зазначає, що втрачені Memories, які не було успішно скопійовано, відновити неможливо. Прочитайте попередження Snapchat.
Завантаження всіх Memories за допомогою Snapchat My Data
Щоб мати незалежну копію під власним контролем, надішліть запит на експорт Memories через Snapchat My Data.
Запит на експорт
- Увійдіть на accounts.snapchat.com або відкрийте Settings у Snapchat і виберіть My Data.
- Натисніть My Data.
- Виберіть дані, які потрібно включити.
- У розділі Select data to include увімкніть Export your Memories.
- Натисніть Request Only Memories.
- Виберіть діапазон дат.
- Підтвердьте адресу електронної пошти для сповіщень.
- Натисніть Submit.
Інструкції Snapchat щодо My Data описують запит і варіант експорту лише Memories. Розширений файл Download My Data може містити Snap History, Saved Chat History, Memories, Friends, Location і Search History. Перегляньте доступні категорії.
Snapchat зазначає, що завантаження надходить у ZIP-файлі. Час обробки залежить від розміру завантаження; Snapchat прагне доставити дані протягом 7 днів, але великі завантаження можуть тривати довше. Прочитайте примітку про час обробки.
Завантаження Memories із ZIP-файлу
- Скористайтеся посиланням з електронного листа, коли експорт буде готовий, або відкрийте останні експорти.
- Виберіть See exports.
- Виберіть Download.
- Розпакуйте ZIP-файл.
- Відкрийте index.html у браузері.
- Виберіть Memories у лівій навігації.
- Завантажте окремі Memories або всі одразу.
Snapchat надає ці кроки після завантаження.
Захист приватних Snaps без втрати коду доступу
My Eyes Only — це захищена кодом область для Snaps і Stories, переміщених із Memories. Для перегляду потрібен код доступу My Eyes Only, а Team Snapchat не зможе допомогти відновити їх, якщо ви забудете цей код. Прочитайте рекомендації Snapchat щодо My Eyes Only.
До My Eyes Only можна переміщувати лише фото-Snaps і відео-Snaps тривалістю менше 10 секунд. Перевірте обмеження щодо контенту.
Шляхи першого налаштування відрізняються залежно від платформи.
iOS
- Проведіть угору від Camera Screen, щоб відкрити Memories.
- Натисніть і утримуйте Snap, торкніться More, а потім Hide Snap (My Eyes Only).
- Торкніться Quick Setup.
- Виберіть 4-значний код доступу та введіть його ще раз для підтвердження.
- Торкніться Continue, а потім Finish.
Кроки Snapchat для iOS описують цей процес.
Android
- Проведіть угору від Camera Screen, щоб відкрити Memories.
- Натисніть і утримуйте Snap, а потім торкніться Hide.
- Торкніться Quick Setup.
- Виберіть 4-значний код доступу та введіть його ще раз для підтвердження.
- Торкніться Continue, а потім Finish.
Кроки Snapchat для Android описують цей процес.
Повторюваний чекліст збереження Snapchat
Використовуйте цю послідовність щоразу, коли додаєте важливий контент:
- Зберігайте нові Snaps за допомогою значка завантаження, а цілі Stories — за допомогою значка завантаження Story. Перегляньте способи збереження.
- Увімкніть Auto-Save My Story Snaps і Smart Backup. Перегляньте шляхи до налаштувань і роботу Smart Backup.
- Перевіряйте Backup Progress, доки там не з’явиться Complete. Перегляньте правило перевірки Snapchat.
- Запитайте експорт My Data лише для Memories і завантажте отримані файли. Перегляньте процес експорту.
- Надійно зберігайте код доступу My Eyes Only, якщо користуєтеся цією приватною областю. Перегляньте попередження щодо коду доступу.
Для інших публічних соціальних профілів SocialGuardian зазначає, що зберігає незалежну копію, щодня автоматично створює резервні копії, підтримує кілька профілів на одній інформаційній панелі та дає змогу будь-коли експортувати повний архів. Дізнайтеся, як працює архів.
Не залишайте свої публікації, Stories, відео, підписи й метадані в одному місці. SocialGuardian щодня створює резервні копії підтримуваних соціальних профілів і зберігає незалежний архів, який можна експортувати. Почніть створювати свій архів